Bugun...


Hakan AKÇAY

facebook-paylas
PARA BAŞARI VE AHLAK
Tarih: 06-11-2023 10:40:00 Güncelleme: 06-11-2023 10:40:00


 Paranın satın alamayacağı şeyler olduğu gibi para her türlü kötülüğü yok etmeye de muktedir bir araç değildir. İş hayatında özellikle pazarlama ve satış sektöründe çok kullanılan bir söz vardır başarı her türlü pisliği kapatır. Bu sözün halk arasında ki karşılığı ise zafere giden her yol caizdir şeklinde karşılık bulmuştur. Paraya ve güce iman edenler bu iki sözü kendilerine düstur edindiği zaman artık onlar için her şey mübah hale gelir ki; işte o zaman insanı insan yapan en büyük değerler ahlak ve vicdan ortadan kalkar.

      Peki bu iki ulvi değer bir insanın hayatında yok olursa ne olur?

İşte o zaman insan sahip olduğu şeyleri teker teker kaybetmeye başlar. İlk önce çevresinde kopmalar başlar daha sonra bu kopuşlar ailesine sirayet eder ve en sonunda uğrana her şeyi feda ettiği para ve başarı kaybolur ki artık her şey için artık çok geç olmuştur.

    Şimdi bütün bunları niye anlattık geçtiğimiz günlerde yerel ajanslara bir haber düştü ESOB (esnaf ve sanatkar’lar odası) başkanı Sayın Cengiz üstün belediye nezdinde üst düzey bazı yöneticilerle alakalı çok vahim iddialarda bulundu. Eğer bu söyledikleri doğru ise bahsettiği kişiler için sonun başlangıcıdır.

Kamu vicdanında karşı tarafın yapacağı açıklamalar büyük bir merakla beklenmektedir. Bakalım iddialar karşısında bir açıklama gelecek mi yoksa kafalarını kuma mı gömecekler

      Eğer iddialar doğru ise şahsım adına Sayın Cengiz üstün’e buradan şükranlarımı sunuyorum bizlere paranın satın alamayacağı şeyler olduğunu yeniden hatırlattığı için yine şükranlarımı sunuyorum ki bunları kamuoyu ile paylaşacak cesareti gösterdiği için

      İddiaların odağındaki yöneticiler içinse bir an önce açıklama yapmalarını ve gerçekten böyle bir yeise düştüler ise çok geç olmadan yollarından dönmelerini ve insanı insan yapan değerler ışığında her şeylerini kaybetmeden gereken neyse yapmalarını tavsiye ediyorum. Belki hala kurtarabilecekleri para ve güçten daha önemli şeyleri kalmıştır. 





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI